Forcall

Una de les últimes parades on ha arribat el projecte de l’Interior, ha estat Forcall. Un lloc on la tia Amparito i Vicente es quedarien, ja que allí van trobar certes coses que en altres pobles no tenien: oficina de turisme, spa, cobertura…forcall

Però en tots els llocs han de trobar algun problema. La idea que l’hotel no tinga més de quatre estrelles no els va agradar molt i no trobar peix fresc tampoc ­encara que poden anar a pescar­lo al riu.

Forcall ens va donar la sensació d’un poble molt dinàmic. Tenen escola on van xiquets d’altres pobles, com Palanques i Ortells, entre d’altres. Estan realitzant activitats: han obert una escola de música, on van molts xiquets i adults de Forcall, i també fan classes d’anglès.

Intenten aprofitar tots els recursos que tenen per a fer activitats. A l’ajuntament hi ha una exposició on mostren tot el que han fet les dones del poble al llarg de l’any, que quedaven un dia a la setmana i entre elles s’ensenyaven a fer el que altres sabien fer. Entre el públic es trobava la dinamitzadora de la Residència de la tercera edat, que ens va explicar que sempre les persones majors poden participen en les activitats del poble. A més a més, cal destacar l’excursió que fan anualment a les 4 Moles, que enguany celebra la catorzena edició.

Durant els col∙loquis ens vam adonar que és un poble molt actiu. Esperem que continue així, i sobretot, que es continue en la dinamització i difusió de les activitats perquè continue fomentant la participació de les persones del poble i de la comarca.

Àlbum de fotografies de la presentació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s