Castellfort

Aquest agost, l’Interior va arribar fins al Forn de Castellfort, on vam trobar un públic molt acollidor i participatiu. Després de confondre Portell amb Morella, la tia Amparito i Vicente van arribar a Castellfort. Aquest turistes de València tenien molt de fred, la causa, segons els assistents, és que a Vilafranca es deixen la nevera oberta. La tia Amparito volia vendre l’exclusiva a un periodista que va assistir, en tants fotògrafs al seu voltant… Van intentar enganyar-­la, dient-­li que eixirien per Canal 9, però ella ja sabia que l’han tancat. A més, la van espantar contant-li que la gent els robaven les taronges per vendre-­les als pobles de l’interior.castellfort

A continuació, va arribar Manolo, per a jugar la partida de guinyot. Al públic els va cridar l’atenció el bon estat dels seus cabells, resulta que s’ha fet implants. Una turista de Tortosa va aparèixer, buscant algun mitjà de transport per a viatjar, li van recomanar anar amb un burro o una mula, i un lloc per a sopar, el consell va ser unes farinetes que li prepararien a l’Hotel.

Per acabar, va arribar l’alcalde, un poc malalt, amb la regina de les festes de Vilafranca, que acompanyats de un pasdoble, van ballar. Ens van explicar que al poble tenen diferents associacions, com l’associació de dones o els majorals de Sant Antoni. També ens comentaren que el principal recurs econòmic del poble són les granges; però la major part de la gent ix fora a treballar i, segons un home major, a patir. Curiosament, hi ha més xiquets a l’escola actualment que fa uns anys.

Abans de començar, molts dels assistents ens van preguntar què fem, ja que no entenien el que anàvem a presentar, entre fotografia, poesia, música, escenificació… Esperem que després de l’actuació ho entengueren, i sobretot, que participen en el blog i amb una creació a l’apartat Interioritza’t.

Àlbum de fotografies de la presentació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s