Benassal

El diumenge 20 de juliol, la Rabera va estar pasturant per les terres de Benassal, va ser molt interessant ja que vam poder conèixer molts projectes que es duen a terme a la localitat.benassal

Aquell dia celebraven el X aniversari de la revista del poble “AIGUACLARA”. Ens vam trobar davant d’un públic molt participatiu i de totes les edats, on vam poder veure diferents punts de vista. La gent major va destacar la falta de turisme en els últims anys, aquest també van creure que podia ser a causa que no havien sabut explotar els recursos que tenia el poble. També vam sentir veus joves, ens va fer molta gràcia la d’un xiquet que hi havia a primera fila que participava en totes les converses. Entre ell i una xiqueta van planificar el dinar a la tía Amparito i Vicente, els va recomanar anar a dinar “A la Castellana i el millor plat, la sopa de la casa”.

A part de la pèrdua de turisme, Benassal ens va mostrar que no és un poble quiet, tenen molts programes entre mans, entre ells destaca la Memòria històrica, en la qual ja porten dotze anys treballant amb molta participació per part del veïnat i un bon nombre de publicacions, així com la revista local, que amb tres números anuals ja duu deu anys de camí.

La pastura va acabar amb un bon dinar i millor companyia!

Àlbum de fotografies de la presentació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s