Ares

aresDesprés de passar una bona vesprada per Forcall ens dirigíem cap a Ares, la que seria l’última de les nostres actuacions dobles després de dos dies sense parar. En arribar vam muntar tot, va quedar un escenari improvisat d’allò més professional. Una volta tot muntat ens vam posar a sopar i, mentre els artistes sopàvem, ja van començar a vindre els primers espectadors. Que puntuals són a aquest poble!

La veritat és que no esperàvem molt de públic, però ens va sorprendre molt positivament, el local es va omplir de gom a gom i vam haver d’augmentar el nombre de cadires; però tindre un gran aforament també té la seva part roïna, la gent en la part del col∙loqui no participa tant.

La tia Amparito i Vicente van fer riure a tot el públic des dels més grans als més petits, també els van explicar què podien veure a Ares, per exemple els molins i la nevera. Quan va arribar el torn de les noves iniciatives i el futur del poble, van remarcar que un dels problemes d’Ares era que la gent no hi vivia tot l’any, aleshores és difícil fer reviscolar un poble si la gent no hi és o bé si no mostren una gran implicació per ell i ho fan entre tots. Ens van comentar que ja anteriorment havia sorgit alguna iniciativa com “Reviscola Ares” però que ara es trobava totalment parada i van proposar tornar a començar.

Per acabar els dies de tanta feina, cotxes i viatges que menys que una “tometa” a la plaça d’Ares, on vam recordar que alguns de nosaltres ja feia un any que estàvem de pastura amb la Rabera Eclèctica, uns altres, dos i la pastora, quatre. Això era necessari celebrar­ho!

Tots vam coincidir que la Rabera no havia d’acabar­-se mai, que hem d’arribar a tots els racons i llocs més perduts del món perquè la cultura és d’allò més important per formar­nos com a persones, per obrir­-nos portes i saber apreciar més les coses que no són el de sempre. Perquè hi ha voltes que no apreciem o no mostrem interès perquè no ho coneixem o simplement perquè mai ningú ens ha fet reflexionar sobre el que tenim o tot el que ens queda per explotar als pobles de l’interior.

Per moltes pastures més!

Àlbum de fotografies de la presentació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s